From day to night

by - 8:12 PM


Hej!
Evo mene s novim postom! Ovaj put vam donosim jednu kombinaciju koja se može nositi i za noćni izlazak kao i za subotnju špicu u gradu. Kombinirala sam crni kombinezon koji sam ove zime kupila u H&M-u i nosila sam ga na doček Nove godine. Od prvog trenutka bila sam oduševljena njime i morala sam ga kupiti! S obzirom da je rađen od nekakvog svilenkastog materijala bilo me strah da ga neću moći nigdje nositi, ali prevarila sam se. Stvarno ga često nosim kad idem vani s prijateljicama a u ovoj kombinaciji nosim ga i preko dana na kavu u gradu.
Ovu jeans jaknicu kupila sam davne 2007.godine u Mangu. Tada je imala kratke rukave i to je tada bilo u modi i bilo mi je cool nositi to iznad neke majice. Odavno sam se prestala tako odijevati ali kroz sve ove godine nisam imala srca baciti ga iako me je mama stalno nagovarala. Nedavno sam dobila ideju da maknem rukave s nje i da vidim kako će tako izgledati. I ispalo je odlično! Oduševljena sam kako to sada izgleda i oduševljena sam kako mijenja izgled nekih haljina i kombinezona, na bolje! :D Mislim da baš zbog toga ovaj kombinezon u ovoj kombinaciji izgleda casual i "za svaki dan".
S obzirom da obožavam crvenu boju, morala sam ubaciti crvene detalje. :D Cipele sam prije dvije godine kupila u Roberta i jako su udobne i mogu u njima izdržati satima. Ovu pletenu torbicu sam kupila početkom ljeta u Stradivariusu na sniženju. Bila je to ljubav na prvi pogleda a još kada sam vidjela da je snižena to je bilo to :D
Nadam se da vam se sviđa ovaj outfit, ljubim Vas :*


Kombinezon - H&M
Jeans jakna - Mango
Cipele - Roberto
Torba - Stradivarius
Naočale - Ray BanYou May Also Like

3 comments